Vi har nå passert 5.070 underskrifter pr 1. september. Nå avslutter vi kampanjen den 10. september, og vi takker alle som har bidratt til et strålende resultat.

Aksjonen har ført til mere positive vedtak i kommunestyret og fylkestinget. Nå arbeider vi med å følge opp dette. 

I forhold til antall innbyggere er det Ramfjorden som holder en klar førsteplass i tilslutning til Tindtunnelen, tett fulgt av Lyngen.

Aksjonen har langt overgått kommunelovens krav til 300 underskrifter i kommunen og fylket for å få saken behandlet i kommunestyret og fylkestinget.

Neste korsvei blir behandlingen av reguleringsplan for E8 i Ramfjord og  Vegvesenets KVU (konseptvalgutredning) for Tromsø. Da vil det vise seg om det tas hensyn til folkemeningen som er uttrykt i underskriftsaksjonen.

Tirsdag kveld 22. juni 2010 ble underskriftssidene gjenopprettet etter hackerangrep på vårt nettsted. Nå skjer registreringen av underskrifter som normalt, og flere nye er kommet til allerede.

Det var torsdag kveld 17. juni at motstandere av Tindtunnelens underskriftskampanje besørget midlertidig ødeleggelse. Heldigvis viste det seg at databasen og programmene ikke ble skadet. De ble satt  i verk med vanlig drift.

Mailadresser til oss er bl a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Sist oppdatert ( torsdag 26. mai 2011 21:20 )